Най-достъпните храни, които са афродизиаци 12.01 | 17:00

И най-добрите

От iNews.bg

Ако се поразровите в статии и форуми по темата за храните, които засилват либидото, с недоволство ще установите, че голяма част от предложенията или са много скъпи, или се намират много трудно. Човек ще си каже, че не търси естествени афродизиаци, а някакви извънземни субстанции.

От Div.bg обаче са направили един полезен списък, в който фигурират точно такива стимулиращи храни, но за разлика от другите, тези са по-достъпни и със същото добро действие. Вижте:

1. Чесън

Чесънът е един от най-доказани афродизиаци. В Тибет имало правило, което забранявало на монасите да влизат в манастирите след като са яли чесън. Смятало се, че това запалвало страстите.

Знаем какво ще кажете. Какъв секс, щом съм се навъртял с чесън?! Отговаряме: чаша кафе след консумацията на чесън убива миризмата.

2. Индийско орехче

Освен да бъде убиец на алкохолния мирис (щипка от подправката в кафето убива всякакъв алкохолен дъх), индийското орехче е силен афродизиак.

Проучвания са установили, че подправката увеличава сношаването при плъховете. Буквално се побърквали и си устройвали оргия. Внимавайте, в големи количества индийското орехче е халюциноген.

3. Анасон

И всички производни, като анасонова ракия, мастика и т.н. буквално побъркват мъжете. Анасонът съдържа естроген, наподобяващи женските хормони.

Пълния списък на достъпните храни, които са идеални афродизиаци, ще откриете в материала на Div.bg.

Водещи