Най-известните секс пози и менията на мъжете и жените за тях 11.03 | 20:10

Вижте какво харесват и не харесват представителите на двата пола

От iNews.bg

Всеки си има лични предпочитания по отношение на позите в секса, но като цяло двата пола се разграничават в мненията си за някои от тях. Ако успеят да се споразумеят за някоя, мъжът и жената си имат различни причини.

Мисионерска

Той: "Твърде е обикновена, сякаш няма никаква химия, не е вълнуваща изобщо".

Тя: "Кой не харесва тази поза?! Мога да му сграбча задника, да галя тялото му и усещам нещата много по-интензивно".

Кучешка

Той: "Тази ми е от любимите. Семейните двойки си я припомнят с носталгия, а момчетата се поздравяват след като са го направили така".

Тя: "Супер е, особено ако искаш да го направиш набързо на някое обществено място. Тук може да се включи леко дърпане на косата и пляскане, ако и на двамата ни харесва".

Жената отгоре

Той: "Страхотно е, защото мога да си почивам. Но понякога ме затруднява, защото тя контролира всичко".

Тя: "За момичетата, които са вманиачени по контрола, това е най-добрата поза – можеш сама да избираш дали да е бързо или бавно, ъгъла и дълбочината на проникването".

Обърната ездачка

Той: "Иска ми се тази поза и в действие да беше толкова добра, колкото изглежда. Не ми е много удобна, не мога да сграбча жената добре, освен това се изисква перфектен синхрон с нея, за да получа някакво удоволствие".

Тя: "Не ми харесва, даже не мога да я понасям. Не искам да гледам краката на мъжа, а голямото празно пространство около тях ме кара да се чувствам все едно съм сама вкъщи и ползвам вибратор. Освен това, не съм порно звезда и не ми харесва, че всичко, за което си мисли той през това време е подскачащия ми задник".

Лъжички

Той: "Харесва ми. Особено сутрин, когато съм още сънен, но възбуден. Приятно е, бавно и отпускащо, чудесен начин да започнеш деня".

Тя: "Много е добра, особено ако искаш да си подремнеш малко междувременно".

Анален секс

Той: "Малко е странно в началото, но всъщност е страхотно".

Тя: "Не. Не съм го правила и никога няма да го направя. За тази цел си имам вагина".

Водещи

Най-четени