Най-красивата омъжена жена на планетата е рускиня 04.07 | 19:15

Французойка пък спечели титлата за най-талантлива жена в конкурса Мисис Планета 2012

От Север.бг

Най-красивата омъжена жена на планетата е Лидия Новоселцева - Мисис Русия, съобщи Север.бг. Короната ѝ бе връчена от собственика на модна агенция "Интерсаунд" и лицензиант на конкурса "Мисис Планет" Ирина Папазова.  

Петото юбилейно издание на Международния конкурс за красота "Мисис Планет" 2012 се проведе в България, на брега на Черно море.

В най-престижния конкурс за омъжени дами в света Мисис Франция – Режане Клейн Маурер, спечели титлата "Най-талантливата омъжена жена на Планетата", след като представи със завиден глас оперно пеене, както и състезателен танц в партньорство със съпруга си.

Форумът Мисис Планет е за омъжени дами, които пристигат обединени от хуманитарни, благотворителни и екологични мисии. Тази година темата на конкурсаб е Гриин Планет с мото "Да пазим земята чиста".

Тази година представителки на 15 държави от цял свят се бориха за престижната титла в четири атрактивни тура.

Откриването на конкурса беше нетрадиционно, танц с костюми, свързани с водещата тема "Грийн Планет". В тура на нациите кандидатките се представиха с пищни национални костюми, а на Шоуто на талантите показаха завидни певчески и танцови умения. Във финалния тур участничките се представиха с невероятни вечерни рокли.

Водещи

Най-четени