Най-краткият психотест, който ще ви покаже що за човек сте 17.04 | 11:42

И с какви хора можете да свиете гнездо

От Христо Узунов

Съществуват различни психотестове, които диагностицират личностните характеристики, чрез куп въпроси. Някои от тях са точни, други не точно, но всичките по един или друг начин ви помагат да изясните чертите на характера си. Днес ще ви предложим да направите това, с възможно най-краткия тест, който намесва четири апетитни растения и само един въпрос. Ето го и него.

Какво предпочитате:

Краставица или домат?

Пъпеш или диня?

А сега резултатите:

Ако сте предпочели краставица и пъпеш

Подобен избор е по-характерен за мъжете, отколкото за жените. Мъжете от този тип са сериозни и рядко се поддават на вредни навици като алкохолизъм. Сред тях са много спортисти и любители на приключенията. С такъв мъж жените ще се чувстват като зад каменна стена. Краставично-пъпешовите мъже са силно мотивирани да изпълнят целите си, но имат и своите недостатъци - напълно безразлични са към проявата на романтични чувства.

Жените от този тип също са амбициозни и често заемат ръководни длъжности в професията си. В семейния живот обаче са безпомощни като дете - те са лоши готвачи, не могат да разпределят семейния бюджет и не обичат да мият чинии. Въпреки това, в лицето на такава жена мъжът ще намери верен и разбиращ приятел.

Останалите резултати от психотеста можете да прочетете в Div.bg.

Водещи

Най-четени