Най-лошите ви черти, определени от зодията ви 10.10 | 12:50

Звездите отредиха

От iNews.bg

Предстои ви да прочетете един нестандартен хороскоп. В него няма да ви кажем какво ви предстои, нито ще изтъкнем най-силните ви качества. Напротив - според всяка зодия ще ви покажем кои са най-лошите ви черти и най-големите ви проблеми спрямо зодията, която ви е отредена. Предупреждаваме още веднъж - това не е хороскоп, който може да прочетете всеки ден.

Овен

Общо взето сте голямо магаре. Импулсивни сте, агресивни и много шумни. Много хора се чудят какви мисли се въртят в главата ви, но отговорът е прост: никакви. Имате склонност да опростявате нещата, което често ви излага и ви прави да изглеждате сякаш не знаете къде се намирате. Категоричното ви неумение да предвиждате каквото и да било ви представя в очите на другите като наивни, неподготвени и небрежни. Най-добре се прегледайте, честно.

Телец

Ви сте скучни, повърхностни и обсесивни. Най-лошото е, че не претърпявате абсолютно никакво развитие, освен това сте зверски егоисти. "МОЕ СИ Е! МОЕ СИ Е!" е любимата ви реплика, тъй като не разрешавате на никого да ви пипа нещата. Точно тази ваша черта ви прави темерути и неспособни да се сближавате с хората.

Вижте всички зодии и лошите черти в характера само в Div.bg.

Водещи

Най-четени