Най-невероятните конспиративни теории в света 27.03 | 15:53

Запознайте се с някои от най-налудничавите конспиративни теории, създавани някога

От iNews.bg

Чували ли сте за така наречените илюминати. Ако не сте, то трябва да знаете, че се славят като таен орден, който се стреми към владеене на света.

Илюминатите вдъхновиха актуални клипчета в интернет, които обясняват най-нелогичните неща, случващи се у нас и по света по още по-нелогичен начин.

Пример: Думата конспирация се състои от 11 букви. "К" е 11-тата буква в азбуката – 11+11=22. Две делено на две е равно на едно. Конспирация се римува с "малформация" и "деформация". В пирамидата на илюминатите има едно око. "Око" се състои от 3 букви. Три са и страните на пирамидата на илюминатите. Кое още има три букви? Точно така - Div. Слочаенос? Не мислим!

Вдъхновени от факта, че имат връзка с илюминатите, колегите от Div.bg събраха най-откачените конспиративни теории в света.

Стенли Кубрик и илюминатите

Според теорията режисьорът Стенли Кубрик е трябвало да бъде член на обществото на илюминатите и да посвети цялата си кариера в закодиране на улики за тяхното съществуване в своите филми. Той обаче отказал и затова бил убит, а не покосен от инфаркт, както съобщават.

Обама контролира времето

Почти всеки е чувал за ХААРП – изследователска програма, управлявана от Военновъздушните сили на САЩ, която прави експерименти, свързани с горните слоеве на атмосферата. Според конспираторите, ХААРП помага на Обама да контролира времето, причинявайки цунамита и урагани по политически причини. Останалите невероятни конспирации вижте в Div.bg.

 

Водещи

Най-четени