Най-скъпите джаджи, които нямат никакво приложение (СНИМКИ) 09.09 | 21:40

Когато парите не са проблем за богатите хора

От Пламена Вълчева

Щом се предлага на пазара, значи има и кой да го купи. Има достатъчно смахнати хора, които са готови да дадат луди пари за неща, които всъщност не са им необходими и нямат реално никакво приложение. В интерес на истината има хора, които си купуват неща само, за да има с какво да се фукат. Парите не са проблем за много и дори не се ценят. Разбираме, че прекалено скъпите играчки обичат да радват окото и щом има кой да ги направи, ще има и хора, които ще искат да демонстрират статус показно. Колегите от Div.bg са направили списък с най-скъпите джаджи, за чието приложение можем да поспорим. Вижте всички от тях нагледно в Div.bg.

1. Подводница Seabreacher-Y - 100 000 долара

Сигурно е много яко да си имаш собствена подводница във формата на косатка и да си джиткаш из морета и океани с нея. Въпросът е струва ли си?

2. Интерактивна билярдна маса Obscura CueLight - 25 000 долара

Да, винаги сме си мечтали от една страна да имаме огромен хол, а от друга - в него да си сложим собствена билярдна маса. Но 25 000 долара няма да дадем за нея, най-малкото защото нямаме толкова.

3. Легло "Космически боен кораб" - 15 000 долара

Да, в началото вероятно ще се вълнуваш или детето ти ще се кефи, че си ляга в космически кораб. Но след няколко седмици кефът ще изчезне, а финансовата дупка не. 

Водещи

Най-четени