Най-скъпият и продължителен круиз потегли, пасажерите броят баснословни суми 15.09 | 15:00

Маршрутът минава през шест континента. Корабът ще спре на 113 места в 59 държави, за да си резервират каюта на круизния кораб “Viking Sun”, клиентите са се бръкнали със солидната сума от 82 999 паунда

От iNews.bg

Най-дългото пътешествие с кораб в света започна. "Ultimate World Cruise” на компанията "Viking Cruises” ще отведе пасажерите си на епично 245-дневно пътуване, съобщава "Дейли Стар".

Маршрутът минава през шест континента. Корабът ще спре на 113 места в 59 държави.

Но като за пътуване, което е случва веднъж в живота, цената е баснословна.

За да си резервират каюта на круизния кораб "Viking Sun”, клиентите са се бръкнали със солидната сума от 82 999 паунда. Това прави по 1400 паунда за всяка страна, която ще посетят.

В сумата се включва стаята, храната и напитките на борда. Пътуващите също така могат да ползват една безплатна екскурзия за всяко пристанище, където акостират.

Някой от най-страхотните дестинации, които ще могат да бъдат разгледани, с Големият бариерен риф, Египетските пирамиди и Амазонската джунгла.

Приключението започва от Лондон, корабът прави истинско околосветско пътешествие и се прибира пак в Лондон – 8 месеца по-късно.

Когато не са на сушата да опознават света, пътниците могат да се радват на удобствата на луксозния лайнер. Той гарантира, че гостите ще се забавляват добре.

Гостите могат да плуват в басейните, да се потят във фитнес центъра или да разпуснат в киносалоните.

Вечерните забавления гарантират доста оживени и емоционални нощи в морето. В програмата са включени изпълнения на музиканти на живо и семинари.

Друга възможност за пасажерите е да пробват храната в някой от осемте ресторанта на борда. Кухнята се разнообразява редовно, за да не се отегчат хората от еднообразието в почти 1-годишния круиз.

Водещи

Най-четени