Най-смехотворните снимки на звездите 09.07 | 15:11

Вижте как изглеждат музикантите по време на представление

От Лазар Тодоров

Животът на богатите и известните е постоянно под прицела на обективите. Независимо дали става въпрос за тяхна изява, или за личния им живот, но всеки иска да заснеме малка частица от звездата.

Разбира се, понякога кадрите са страхотни, на които личи истинският блясък на известната личност, но в други случаи става въпрос за истински находки - безценни мигове, които не са режисирани и няма как да бъдат повторени.

Както всички обикновени хора, така и звездите понякога изглеждат странно на различни фотоси. А няма по-красноречив пример в защита на това твърдение от изявата на певците и певиците по време на техните концерти.

Предлагаме ви да видите няколко от най-интересните физиономии на известните по време на техните изпълнения, да се посмеете хубаво на тях и да си спомните, че те също са хора като нас.

Бионсе

974929

Бионсе се води за една от най-готините мадами в света. Но тази година целият този свят доста се смя на неин гръб, след като показаната тук и още няколко снимки от концерт обиколиха интернет. В галерията ще видите кадри и с останалите прочути изпълнители, които са известни освен всичко и с това, че не изглеждат добре по време на изпълнение.

За останалите разгледайте галерията на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени