Най-странните неща, намерени в човешко дупе 03.12 | 15:08

Ода за човешката глупост

От iNews.bg

Според колегите ни от Div.bg човешкото дупе идва във всякакви размери и форми и има невероятни възможности за съхранение на вещи.

И явно впечатлени от възможностите му, ни предоставят своеобразна класация на най-странните неща, попадали, а след това и изваждани от една човешка задница.

Класация, която освен леко гнусна, може да бъде и поучителна. Въпросната ни представя пет анално-загадъчни случая, които нагледно демонстрират колко непредвидима може да бъде човешката природа.

Въобще, бедна ви е фантазията за това какви неща си пъхат хората в задниците:

Вибратор и щипки за салата

Гордостта влиза в кофти комбинация със силния сексуален нагон. Доказателство за това твърдение е този пациент. Въпросният бил толкова засрамен от вибратора, заседнал в задника му, че вместо да потърси медицинска помощ, за да го извади, прибягнал до домашно лечение. За целта използвал щипки за салата, с които да се опита да измъкне секс играчката. За съжаление не успял и дори направил положението още по-лошо - успял да заклещи и щипките в дупето си. След това мъдро преглътнал срама си и отишъл на лекар, където бил спасен.

Останалите колоритни случаи, в Div.bg

Най-четени