Най-тъпата идея, която може да хрумне на човек 31.03 | 17:52

Дали пак ще се хване на бас?

От Пламена Вълчева

На хората всекидневно ни хрумват хиляди идеи, някои от които са доста безумни. Да не говорим, че стана много модерно да се правят тъпотии с единствена цел – популярност.

Раду Калинцеску от Румъния не е имал за цел да става популярен, но със сигурност го е връхлетяла една от най-тъпите идеи, които може да хрумне на човек. Въпросът е: Защо не се е отказал, преди да стане късно?

25-годишният младеж е решил да покаже колко е упорит пред приятелите си, като глътне вилица, предава Huffington post. 

На лекарите момчето е казало, че е изпитал огромна болка, когато е погълнал вилицата. Е, може би трябваше да помисли преди това...

"Пиехме си с приятели и аз се обзаложих, че мога да погълна вилицата без да пострадам. Сложих вилицата в гърлото си и се опитах да я глътна. Сега осъзнавам, че беше доста глупава идея. Не мисля, че скоро ще се обзалагам за нещо", споделя румънецът.

Докторите не били особено очаровани от тъпотията на момчето и му казали, че нямат време да се занимават да я отстраняват. Те решили да изчакат да видят дали вилицата сама по естествен начин ще се появи. Ако това не стане, както е очаквано, момчето ще бъде подложено на операция.



Водещи

Най-четени