Най-тъпите начини да зарежеш гаджето във Facebook 06.02 | 13:50

Социалните мрежи разкриват повече, отколкото е необходимо

От Надежда Стоянова

Социалните мрежи така са завладели ежедневието ни, че не спираме да споделяме в тях различни неща. Понякога дори прекалено много. Затова виждаме ужасно странни постове, които поставят интимността под сериозно изпитание.

Едно от първите неща, което правят повечето потребители, е да отбележат в профила си, когато си хванат ново гадже. Що се отнася до слагането на край на някоя връзка, нещата са малко по-различни, защото можете да въвлечете и приятелите си в хейтването на бившия/ата и да се заформи една жестока дискусия.

Като цяло най-тъпият начин, по който можете да зарежете някого, е да го направите във Facebook. И покрай десетия рожден ден на социалната мрежа решихме да отбележим няколко възможни варианти да го направите публично.

Смяна на статуса

Това естествено ще предизвика дискусия сред приятелите ви. Ще започнат да валят един след друг въпроси, на които ще трябва все някак да отговорите. Можете да сте сигурни, че няма да стане никак приятно на доскорошната ви половинка.

Самопредлагане

"Хей, момчета/момичета, нападайте! Спалнята ми е свободна зона" или нещо по-брутално. Виждали сме всякакви неща. Колко глупаво – да се самопредлагаш сякаш си забравил как стават свалктие.

Агресия

Каквото било, било. Агресията и извън интернет пространство е прекалена демонстрация. Когато обаче е в социалната мрежа, изглежда доста неприятно, като че ли не сте преглътнали случилото се между вас и се опитвате да си отмъстите.

Водещи

Най-четени