Най-честите изпитания на жените и как да се справите с тях 07.08 | 21:15

Ето къде се крие ключът от палатката

От iNews.bg

Едно от любимите неща на дамите е да "въртят господата на шиш”, докато се уверят, че именно на тях искат да дадат цялото си внимание. Изпитанията им обаче направо могат да ви подлудят, а ако се заиграят, нищо чудно завинаги да си останете в "Зоната на приятелството”.

"Ти сваляч ли си? Защото изглеждаш като такъв."

Каква е целта ѝ: Както може би вече знаете, жените не харесват свалячите (или поне те така си мислят). С този въпрос тя до голяма степен ще прецени що за човек сте и дали си заслужавате.

Как да се справите: Кажете нещо от сорта на "Опитвам се да срещам нови хора докато съм свободен. Как иначе ще си намеря приятелка?"

"С колко момичета си спал?"

Каква е целта ѝ: Да разбере дали сте просто сериен прелюбодеец, но и да открие дали сте достатъчно желан от другите жени и следователно дали си заслужава да се показва с вас.

Как да се справите: Можете да действате по няколко начина. Ако бройката е много голяма, кажете че сте били с между 7 и 12 жени. Ако наистина сте били някъде с толкова – кажете си реалната бройка. Ако се чувствате забавни, можете да ѝ кажете че сте девствени. Тя ще знае че лъжете, но въпреки това е забавен начин да отклоните куршума.

Още по темата проверете на страницата на Div.bg.

Водещи

Най-четени