Не е това, което изглежда - тя е бисексуална, на 15 години, японски готвач и четиригодишни близнаци... 02.01 | 13:59

Или какво представлява един от най-бруталните синдроми на планетата

От Ивайло Коралски

Преобладаващата част от хората са изградили представата си за това особено състояние, наречено раздвоение на личността, от холивудските заглавия. Затова и приемаме, че непременно трябва да е свързано с противопоставянето на доброто и лошото. Психолозите обаче обясняват, че не е задължително.

Представяме ви 23-годишната Кими Сандс от Уелс, която е приютила общо 16 самоличности, при това от различни възрастови групи и народности. Хубавото е, че се е научила да ги държи под контрол. Неприятното е, че тя и половинката й Крис Лий трябва да купуват коледни подаръци за всички останали, което прави празниците малко по-скъпи от обикновеното.

"Заедно с мен трябва да вземем подаръци за 16 различни личности – от алкохол за възрастните до играчки за децата”, обяснява Кими.

В нея са се притаили 22-годишен японски готвач, 17-годишната маниачка на упражненията Фиона, както и 4-годишните близнаци Джак и Сафайър. Нека не пропускаме и 23-годишната Ашли от Йоркшир и 15-годишният фен на партитата Тиодор, който впрочем е и бисексуален. И всеки от тях има различни потребности, интереси и начин на забавление, което малко усложнява съжителството с тях. Крис и Кими обаче явно са намерили начин да се справят със сложната ситуация и изглеждат щастливи.

"Доста е трудно. Двойка сме, но в същото време имаме голямо семейство. Децата се появяват в магазините за играчки и искат да купуваме всичко. Малко е смешно, защото когато съм на опашката с играчките, хората често решават, че ги взимам за децата си. Много е забавно да раздаваш подаръци на всеки от тях, проблемът е преминаването от един образ в друг”, разказва Крис.

"С Крис обикновено съм аз, макар че понякога му позволявам да целуне и прегърне Коуми, който е гей. Някои от другите ми самоличности пък имат връзка помежду си. Тео излиза с Фин”, обяснява Кими.

Момичето споделя още, че появата на алтер егото й отнема доста време и обърква околните. Когато ходела на училище, редовно я замествала Ашли, която се закачала с приятелките и така тръгнал слух, че е лесбийка.

"Тийнейджърът Тиодор пък се възползва от личната ми карта, за да излиза да пие. Така загубих доста вечери заради него, а на следващата сутрин се будех с ужасен махмурлук”, разказва 23-годишното момиче.

Всъщност началото на всичко това е, когато тя била само на 3 години. Започват да се развиват няколко личности в нея, но лекарите открили, че страда от раздвоение на личността, едва когато става на 20. Междувременно тя трябвало да се научи да живее с всички тях, съобразявайки се с желанията и особености на характерите им.

Самата Кими е художник на непълен работен ден и посвещава по-голямата част от времето си да помага на болни хора. Желанието й е да качи в YouTube клипове с различните си самоличности, за да покаже на хората, че тези, които имат подобно отклонение, не са непременно убийци.

Водещи