Невероятно! Колоездач със 7-седмична ерекция 14.01 | 17:00

Състоянието е познато още като приализъм

От Надежда Стоянова

Цели 7 седмици постоянна ерекция може и да звучи примамливо за дамите, само че господата добре разбират рисковете от подобно нещо. Ако ви се струва невероятно, значи трябва да чуете историята на професионалния планински колоездач Дейвид Морис. Той се озовал в болница след контузия на слабините, съобщи Irish Medical Journal.

Става въпрос за 22-годишно момче, което по време на екстремна обиколка пада и удря слабините си в едно дърво. Съвсем естествено болката, която изпитал, била неописуема. Само че тогава дори не предполагал какво точно предстои да му се случи. В продължение на цели 5 седмици бил в постоянна ерекция, което сериозно го притеснило.

В крайна сметка младежът се притеснил и потърсил лекарска помощ. Така се установило, че е изпаднал в състояние, познато като "приализъм". В продължение на две седмици трябвало да носи превръзка със специален гел и платинени пластини.

"Заболяването е изключително рядко, аз лично съм нямал друго в практиката си", твърди професор Милън Транд от университетската клиника в Дъблин.

За щастие само след месец вече всичко било наред и можел да се похвали със страстен сексуален живот.

Водещи

Най-четени