Невероятно, но факт! Тези 5 магии за любов наистина действат безотказно 01.02 | 10:53

Опитайте и ще видите сами резултатите

От Деси Николова

Има бяла магия, има черна магия, има и магия за любов. Мнозина казват, че тя не е по-добър вариант от черната магия, тъй като също лишава човека отсреща от право на личен избор.

В дебелите книги обаче могат да се намерят и по-безобидни заклинания. Твърди се, че те хем са достатъчно мощни, хем не могат да навредят, тъй като действат само в случаите, в които резултатите от тях ще бъдат за добро.

Ще ви насочим към 5 такива розови магии за любов.

Едната от тях се прилага в случаите, в които ви предстои заминаване (физическо или духовно) и се притеснявате да не бъдете забравени от любимия.

Ще ви трябват:
8 бели и 5 червени свещи
снимка на партньора

Наредете червените свещи в кръг, като оставяте известно разстояние между тях. В пространството между тях направете по-малък кръг от белите свещи – поставяйте ги така, че да попадат в разстоянията между червените.

Запалете първо външния кръг свещи и чак след това – вътрешния. Фокусирайте се върху лицето на любимия от снимката, представете си го в далечината. Щом картината стане достатъчно ясна, започнете да шепнете: "Обичам те, не ме забравяй..." Разбира се, можете да измислите и заклинание със собствени думи – този вариант винаги е по-ефективен.

Ако сте се съсредоточили достатъчно и любовта, която самите вие изпитвате, е достатъчно истинска, ще усетите как образът се приближава към вас. Когато се почувствате така, сякаш почти го докосвате, значи магията е подействала и можете постепенно да прекратите шепненето.

Ако го видите да се отдалечава – няма смисъл да опитвате повече, желанието ви не е възможно да се изпълни.

Щом получите отговор, изгасете свещите в реда, в който сте ги запалили. Поставете снимката на място, от което възможно най-често ще можете да я наблюдавате. Съответно, и тя вас. 

Останалите 4 магии ще намерите в статията на Jenite.bg: магия за да накарате някого да се влюби; магия за да не изневерява; магия за брак; магия за връщане на изгубена любов.  

Водещи

Най-четени