Нека домът прилича на вас! 15.11 | 07:04

Или как да открите интериорния стил, който ви подхожда най-много и изразява същността ви

От Гергана Златкова

Какъв е вашият характер - на щастлив модернист, еклектичен колекционер, "индустриална" мацка или шикозна мадама? А гордеете ли се с това, което сте? Искате ли да го покажете на всички и то по всеки възможен начин?

Домът е изключително важно нещо за всеки човек, той е неговата "крепост”. И докато преди това място се е смятало за преобладаващо лично пространство, то днес домът на човек говори изключително много за него.

А, за да се чувствате максимално комфортно там, където живеете, най-доброто, което можете да направите, е да направите апартамента си есествено продължение на себе си. Важно е домът да носи индивидуалността на своя обитател, както и за своето семейство.

Всичко е въпрос на вкус и желание. Дали искате да съобразите интериора си с модните изисквания? Ако това е така, то за вас би било изключително полезно да прочетете съветите, които ви предлагаме.

Така ще имате възможност да си направите един своеобразен онлайн тест, чрез който да разберете кой от четирите стила, които най-добре описват различните актуални течения в интериорния дизайн, ви пасва най-добре.

Ако от информацията в статията все още не се чувствате достатъчно уверени, има и разнообразна галерия. Тя представя спални, всекидневни, детски стаи, бани и тук-таме по някоя кухня, обзаведени според изискванията на всеки от посочените стилове. Остава просто да се ориентирате към дизайните от снимките, които успяват да ви накарат да се чувствате "у дома си". 

Така че не губете време, а разберете какъв стил подхожда на индивидуалността ви най-много – този на еклектичния колекционер, на изчистения шик, щастливият модерен стил или топъл индустриал. Всичко това плюс галерия можете да намерите на jenite.bg

Водещи