Нова вълна партита измества скучните клубни вечери (ВИДЕО) 18.05 | 14:42

Може да танцувате и да рисувате по телата си, докато пиете в бара

От Пламена Вълчева

За всички онези, за които стандартната клубна вечер е станал демоде, или за всеки, който иска да съчетае своите артистични таланти с алкохол, това е новата тенденция си пробива път в Обединеното кралство. 

Тя идва от САЩ и включва клубна вечер + боядисване на голото ви тяло. Както си танцувате, може просто докато пиете да се обърнете към съседа до вас и да нарисувате нещо с UV боя по голото му тяло, предава Daily Mail. 1281973

Първото по рода си такова парти ще се проведе в Лондон на 25 май. Заведението ще бъде обзаведено в ярки и крещящи цветове, със специалното участие на циркови изпълнители и близо 300 голи, празнуващи. 

Концепцията е измислена от Social Exposure, компания за авангардни събития. Този вид събития са натрупали огромен успех по света, привличайки стотици нетърпеливи търсачи на силни усещания в Ню Йорк, Мексико и Маями. 

По време на събитието има и наложени правила. Ексцентричната вечер не трябва да мине с неприлично поведение, трябва да се уважава личното пространство на всеки един участник. Не са позволени своеволия и всеки трябва да уважава останалите присъстващи.  

Този тип партита все повече се разпространява из страната, защото обикновените вечери - танци и пиене вече не са толкова забавни. 

Водещи

Най-четени