Новите женски ерогенни зони A и U и как да ги пипнете... 23.09 | 17:51

Защото не всичко се изчерпва с G точката

От Антония Михайлова

Независимо от многобройните изследвания на женското тяло, то продължава да крие своите тайни. Оказва се, че сред известните чувствителни точки има и такива, чието стимулиране ще позволи на дамата да почувства небивал оргазъм.

Освен известната на всички G точка съществуват и точки A и U, за които мнозина вероятно чуват за първи път.

Точка А представлява струпване на свръхчувствителни тъкани и е разположена в предната област на влагалището, между пикочния мехур и шийката на матката. Силното ѝ възбуждане предизвиква силни съкращения на заобикалящата матката тъкан, и тогава мъжкият полов член може да проникне с още около 3 см зад шийката.

Ако партньорът е забелязал осезаемо навлажняване на влагалището и силно съкращаване на мускулите на своята партньорка, значи му е провървяло и е "нацелил" въпросната точка А.

Точка U е участък с множество нервни окончания и се намира в областта между входа към вътрешната страна на влагалището и пикочния канал. Стимулирането на точка U предизвиква силно сексуално желание и едновременно желание за уриниране. Стимулирането ѝ въздейства не само на точка U, но и на жлезите на Скин, известни още като "женската простата", които са разположени по целия уретер.

Тези ерогенни зони са индивидуални за всяка представителка на нежния пол и може да се намират на самия вход на влагалището, по средата или при шийката на матката. От разположението на тези области зависи чувствителността на точка U. Обикновено тя не се засяга при традиционен секс, затова изисква отделно стимулиране с кръгови движения на пръстите.

За да усети жената уникална наслада, може да се направи опит за въздействие едновременно на трите зони. Най-добрата поза за това е, когато жената е отгоре и се наведе леко напред.

Водещи

Най-четени