Няколко адски любопитни неща за вагината 21.03 | 12:19

Да се бръсне, или да не се бръсне?

От Ивайло Коралски

Предлагаме на вашето внимание поредната доза любопитни факти за вагината. Защото на практика тя е вечно вдъхновение за хетеросексуалните мъже и основополагаща част от всяка жена.

Та:

Джи точка

Има ли я, няма ли я? Или по-скоро тука има, тука нЕма е този въпрос с джи точката. Ама уж я има. Как най-лесно да я откриете - накарайте приятелката си да легне по гръб, сложете показалеца си във вагината ѝ и започнете с търсенето. Когато тя започне да вижда ракети, прелитащи в небето, значи сте открили джи точката ѝ.

Вагината може да се упражнява

През 1948 г. един мъж, разбира се, Арнолд Кегел, променя живота на жените за вечни времена, когато публикува упражнение за таза. Познато е като упражнението на Кегел, това движение помага за тренирането на тазовите мускули, което пък помага на жените по време на раждане. Не е за подценяване твърдението, че това упражнение допринася за чувствителността на джи точката.

Ако изобщо някога сте слушали жените, когато говорят, може да се подочули да обсъждат онази мъжемелачка от "Сексът и градът" (настолният женски сериал) Саманта, която си прави вагиналните упражнения. Е, има такива наистина. И наистина могат да се правят навсякъде по всяко време. Погледнете колежката, може би тя прави своите в момента!

Вагината не трябва да се мие

Не говорим за основните хигиенни нужди, просто вагината не трябва да се мие отвътре с разни препарати. Да, тя е пълна с бактерии, но добри бактерии, които помагат за здравето на жената. PH-то на вагината е около 4 - същото като на виното и доматите.

Останалото, в Div.bg

Водещи

Най-четени