Няколко идеи да сме красиви на Свети Валентин? 13.02 | 13:05

Ако все още не сте се спрели на подходяща за вас валентинска визия, предлагаме ви няколко интересни идеи, които привлякоха вниманието ни

От Кремена Бедерева

Наближава 14 февруари - Свети Валентин. Ако все още не сте се спрели на подходяща за вас валентинска визия, предлагаме ви няколко интересни идеи, които привлякоха вниманието ни, с които да изненадате половинката си.

Ако сте смели и склонни към експерименти в гримирането, то оформете устните си като сърце. За целта нанесете плътен фон дьо тен или коректор, изчакайте малко и очертайте с червен молив за устни сърце. Запълнете с червило в подходящ нюанс.

Ако пък предпочитате класическа визия, заложете на секси pin-up излъчване. Нанесете плътна очна линия и червено червило. За още по-драматичен ефект поставете и изкуствени мигли.

За нежен романтичен грим пък ще са ви нужни червило, руж и лак в пастелни розови тонове. Очите оставете съвсем леко подчертани с тънка очна линия и спирала.

Не се колебайте да заложите на вечната класика - малка черна рокля. Тя отива на всяка дама, комбинира се чудесно с всякакви аксесоари и стои изключително секси. Освежете я с акцент в ярък цвят, например червено.

Какви романтичните бижута да изберете и на каква прическа да се спрете за Свети Валентин, вижте идеите на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени