Няма да повярвате - Путин сваля мъже в гей чат 21.01 | 10:35

Държавният глава търсел секс без обвързване

От Христина Рафаилова

В скоро време гей обществото може да има на своя страна една огромна държава, армия и тайни служби, за които няма нищо скрито - покрито. Хората с такава ориентация вече няма да бъдат жертва на дискриминация, тъй като най-силният мъж и човек на годината на Times мина на тяхна страна. 

Оказа се, че президентът на Русия Владимир Путин има профил в гей приложението Grindr.

В профила си държавният глава показва мускули – той е поставил снимка, на която е гол до кръста.  

Путин разказва за себе си, че е на 100% хетеросексуален. Той бил онлайн в търсене на приятен чат, среща, влияние в Близкия Изток и секс без обвързване. 

"Здравейте, момчета, обичам джудо, водни спортове – особено да пикая върху човешките права, екстремната хомофобия и много секс", пише в профила на руския президент. 

"Когато става въпрос за Марксq в спалнята бележа 10 от 10 точки. Затова, ако идвате на зимната олимпиада в Сочи, не ме забравяйте, нека бъда вашият цар", зове Путин бъдещите си другарчета. 

Ако сте повярвали на този профил или мислите да чатите с руския държавен глава, не си правете усилията. Путин присъства в Grindr благодарение на британския автор на комикси Дейвид Шнайдер, информира Gay Star News.

Той е направил сатиричния профил заради приетото в Русия антигей законодателство миналата година. Редица световни лидер заплашиха, че ще бойкотират зимната олимпиада в Сочи заради дискриминативната нормативна наредба. 

Водещи

Най-четени