Оказа се, че човечеството не работи, а гледа порно 21.11 | 14:40

40 000 000 гледат мръсни филми всеки ден в офиса

От Мартина Панайотова

Порно сайтове се превръщат в истинска напаст и 40 милиона служители гледат безплатно порно от офиса, констатира германско проучване, цитирано от БТА.

Според изследването на на сексуалния терапевт д-р Кристоф Алерс всеки ден 60 милиона посетители гледат най-популярния безплатен сайт с порно съдържание.

От тях две трети влизат в него в работно време.Берлинският специалист огласи наблюденията си по време на специализирана научна конференция в Залцбург, Австрия.

"Гледането на порно в наши дни не се свързва както едно време със странни типове, които гледат видео с голотии в тихи помещения с кабинки".

Според Алерс порноиндустрията се е превърнала в глобален феномен, пред който не трябва да си затваряме очите. "60 милиона посещения, от които две-трети от офисите - това е ярко доказателство за това колко масов е станал този световен феномен!".

Втората голяма вълна от посещения в сайтовете с XXX-съдържание настъпва след полунощ. Тогава тези, които са изгледали "нормалните" програми, се прехвърлят на тези с порнографско съдържание.

Според Алерс налице е истинско пристрастяване на големи слоеве от аудиторията към порно продукциите.



Водещи

Най-четени