Опасните симптоми, заради които да я зарежете в началото на връзката 06.11 | 11:59

Как се храни, кого и какво харесва, от какво е обсебена

От Ивайло Коралски

При всяка връзка първите няколко месеца основно се разчита ексклузивно на химия и едва след това на твърдия разум. В началото нищо в новата ви изгора не ви дразни и се гледате влюбено 24/7. Някои неща, които могат да катурнат любовната каручка, обаче си личат още в споменатото химично начало. Прегледайте добре тези знаци и преценете в какво положение се намирате. И запомнете – по-добре необвързан, отколкото с досадна и проста жена.

Харесва група Конкурент

Ако това е любимата ѝ група, бягайте надалеч. Добре, не бягайте, но прекратете взаимоотношенията си бързо. Защото, ако останете с тази жена, рано или късно ще се озовете на концерт на Конкурент. А това е краят.

Храни се с отворена уста

Има ли какво да ви обясняваме. Може би това няма да ви се стори като най-големия проблем на света. Може би си мислите, че с времето ще свикнете, а може и изобщо да не ви притеснява, че виждате храната, която гаджето ви дъвче. Веднага обаче ще усетите проблема, когато излезете на вечеря с приятели или роднини. Ооо, да!

Изневерявала е на предишните си гаджета

Ако се случи веднъж, не е страшно. Но ако знаете, че момичето, с което излизате, има няколко приключени връзки заради нейни изневери, бягайте бързо и надалеч.

Още, в Div.bg.

Водещи