Осъдиха миска за отвличането на бивше гадже 11.12 | 13:47

Мис Аризона ще лежи две години в затвор и ще плати обезщетение от 15 хил. долара

От Олга Андреева

Бивша победителка в конкурса за красота на Аризона е осъдена на затвор заради организирането на отвличането и изтезаването на бившия си приятел, съобщи AOL News.

Председателят на Върховния съд в окръг Пима Майкъл Милър в четвъртък осъди Кумари Фулбрайт на две години затвор с шест години изпитателен срок. Жената е осъдена да заплати и 15 000 долара обезщетение. От присъдата ще й бъде приспадната около една година, тъй като вече я е излежала.

28-годишната жена и още трима мъже бяха арестувани преди три години, след като 27-годишният Джошуа Конуей подаде сигнал до полицията, че е бил отвлечен, вързан и измъчван.

През 2007 г. Кумари и трима нейни помощници, сред които и бивш любовник, заловили жертвата, завързали го и го изтезавали в продължение на 10 часа в опит да си върнат бижута, които всъщност Конуей не бил откраднал.

Преди да я арестуват, Фулбрайт е учила две години право в Университета на Аризона и е работила като правен чиновник. Тя е известна преди всичко като победителка в конкурса Мис Аризона.

Водещи

Най-четени