Отвориха бар, посветен на женската мастурбация 02.10 | 20:38

Мъже без нежни половинки не се допускат

От Ивайло Коралски

Алтернативен японски предприемач е отворил цветущ нов бар в натежалия от купони токийски квартал Шибуя, съобщава Tokyo Reporter.

Името на алтернативното заведение е "Love Joule" и според неговата собственичка Мегуми Накагава, е първият "секс бар, предназначен за жени".

Мегуми го описва и по следния начин: "Когато посетителките седнат на своите места, те ще могат да се насладят на изключително приятна обстановка, в която ще могат спокойно да дискутират женската мастурбация."

И продължава: "Тъй като повечето хора гледат на женската мастурбация като на табу и мистерия, която не трябва да се разбулва и не е характерна за повечето барове, при нас подобна тема ще бъде повече от популярна."

Интериорните решения в "мастурбиращия" бар, също ще са адски нетипични.

На мястото зад барплода, където обикновено стоят бутилките с различни горещи течности, са поставени плеяда от разнообразни видове вибратори.

Новооткрития бар вече е тотален хит сред младите жени в Япония и дамите, снимащи филми за възрастни.

"Ходя там, защото е безопасно място, на което няма да ми се налага да слушам мъже, които постоянно ми се четкат. Също е и чудесно място, на чиито територии можеш да изпиеш питие и да говориш спокойно за нещата, които ние жените обичаме да обсъждаме – секс и мъже.", споделя клиентка на заведението.

Любопитен за отбелязване факт е, че има забрана за влизането на мъже, които са без нежна половинка.

Не на последно място, предвид всичко изписано до този момент, женската мастурбация в рамките на заведението не е забранена. Нещо повече, поощрява се.

Водещи

Най-четени