Панаир на предизборни материали 04.04 | 07:38

Хит са мокри кърпички във формата на таблетки

От Олга Андреева

Знамена с емблемите на различните партии, фланелки, запалки, магнитчета и още много и различни видове сувенири може да се видят на уредения тези дни в Анкара панаир "Подготовка за избори 2011", съобщи БТА.

Панаирът е посветен на предстоящите през юни парламентарни избори в Турция и в рамките му се представят различни видове промоционални предмети, които различните партии раздават на своите привърженици, като целта е да привлекат колкото се може повече хора.

Хитът на тазгодишните изборни промоции са мокрите кърпички под формата на таблетки, които са пуснати за пръв път на пазара от една истанбулска фирма. 

"Нашият артикул се нарича Puchclean. В кутия, изработена по специален дизайн, са поставени кърпички във формата на таблетки в течност, която не съдържа алкохол. Те са напълно екологично чисти", обясняват от фирмата-производител.

Особено важни за партиите са знамената. Една голяма част от финансовите средства за предизборна пропаганда на партиите се заделя за поръчките на знамена.

От фирмата "Байрак", която произвежда знамена и флагове казват, че ще изработват предизборните флагчета до последния момент, за да смогнат с исканите бройки.  

Водещи

Най-четени