Пет страхотни подаръка за Осми март 05.03 | 09:23

Вижте с какъв подарък да зарадвате жените в живота ви

От Ралица Стоянова

8-ми март е вече зад ъгъла. На тази дата светът празнува Деня на жената, за да покаже любов и уважение към дамите, каквото много често в забързаното ни ежедневие забравяме да проявим.

На този ден се стараем да намерим най-добрите начини да кажем "Благодаря! Обичам те! Ценя те!” на най-близките ни приятелки, майки, съпруги, сестри или колежки. Защо ли? Защото го заслужават и го доказват всеки ден от годината помагайки ни, грижейки се за нас, подкрепяйки ни.

От сайта за търговия Get.bg 13 години анализират какво харесват жените и как да ги направим щастливи с подарък. Без значение дали е малък или голям, скъп или евтин, много добре знаем, че жените ще го оценят, ако е наистина от сърце.

От Get.bg споделят какво най-често подаряват за този празник клиентите им.

Номер едно сред подаръците за 8-ми март винаги си остава парфюмът. В днешно време той е най-често слаганото украшение от жената. Дори за тези, които разполагат с ограничен бюджет, не е оправдание да лишат дамата от желания подарък. Все пак цените започват от 9,90 лв.

Вторият най-съкровен подарък за дамите за 8-ми март е бижуто. Висулка или пръстен, обеци, колие или гривна, такъв подарък със сигурност ще разтопи женското сърце. И тук подаръкът може да струва и 2,90 лв., и 500. Изборът е ваш, но определено бихме ви препоръчали комплектите колие и обеци с камъни Swarovski. И то за по-малко от 50 лв.

Третия подарък, който винаги впечатлява дамите, е хубавото бельо. Разбира се това не е подарък за майка ви. Тук разнообразието е голямо, но ви препоръчваме да не се ограничавате само със сутиен или само бикини. В края на краищата затова се произвеждат комплектите.

Хубавата сатенена нощница за идващите по-топли сезони също е подходящ подарък за жената, която искате да зарадвате.

За тези, които са готови да похарчат и повече за любимите им същества, в сегашния разглезен от технологиите век, бихте могли да зарадвате близките и с едно технологично чудо, завзело пазарите на мобилните телефони - смартфона. И тук цените варират в зависимост от моделите и марката, но... мислите ли, че тя не го заслужава?

Не на последно място е елегантният дамски часовник (на цени от 18 лв. в Get.bg). Той допълва списъка на най-желаните от дамите подаръци и би накарал всяко женско сърце да трепне при появата на малката кутийка в ръцете си.

Ако сте решили тази година да пазарувате, без да ставате от стола, сега е перфектният момент. Ако изберете и поръчате подаръка си от Get.bg сега, той ще дойде преди празника (естествено с безплатна подаръчна картичка). От вас се иска само да намерите къде да го скриете до 8-ми март.

Сега, когато имате идея какво биха искали вашите любими дами да им подарите... помислете как да направите изненадата от подаръка още по-приятна. Добавете картичката, която от Get.bg ще добавят към поръчаната от вас стока безплатно, надпишете я с няколко думи от сърце и ще останете приятно изненадани от резултата.

И разбира се не забравяйте цветята!

* Информацията е на партньор на iNews.

Водещи

Най-четени