Писна ми от Бронко Бама и Мит Ромни! 01.11 | 17:28

Отегчено до сълзи от американските президентски избори момиченце се превърнaв хит в интернет

От Мартина Панайотова

Отегчено до сълзи от американската предизборна кампания американче стана хит в интернет, съобщава БТА. Четиригодишната Аби Еванс от щата Колорадо пътувала в колата с майка си Елизабет, когато по радиото съобщили поредните новини, свързани с кампаниите на кандидат президентите Барак Обама и Мит Ромни.

След 6-месечно изобилие от такива новини, поредното съобщение било капката, от която чашата на търпението на Аби преляла и тя избухнала в сълзи. Майка й веднага спряла притеснено колата на близкия паркинг. Когато попитала детето какво се е случило, то отговорило, че му е писнало от "Бронко Бама (разбирай Барак Обама) и от Мит Ромни".

Майката накарала детето да повтори, като този път записала изявлението с камерата на мобилния си телефон. Клипчето качила в Youtube и то веднага се превърнало в хит. Досега са го гледали 1,5 милиона зрители.

Новината достигнала и до ръководството на американското Национално радио, което се извинило от свое име и от името на други медии на Абигейл и на много други американци, които най-вероятно се чувствали като нея отегчени до сълзи от предизборната кампания в САЩ.