Пияни германци помагат на жена да паркира 18.07 | 09:23

Ето в какво се изразява мъжката помощ за жена зад волана

От Олга Андреева

Жена в колата и паркираща жена са теми, които са способни да скарат и най-добри приятели, седнали на маса пред чакащо ги печено агънце.

Темата е стара колкото... хайде не света, но създаването на автомобилите, и противниковите лагери в спора са ясни по презумпция.

Не за да нагорещим страстите, а за да ви развеселим в средата на седмицата, когато уикендът все още изглежда като нереален мираж, ще ви покажем видео как точно мъжете обичат да помагат на жени зад волана, изпаднали в нужда.

В случая става дума за 7-8 доволно почерпени германски футболни запалянковци, които вкарват много хъс и енергия, но в крайна сметка с ниско КПД, в опитите си да дадат професионален съвет на поредната заблудена шофьорка как се паркира на тясно място.

Както става ясно от обяснението в YouTube, видеото е качено сега, но е заснето в Мюнхен след победата на германския тим над Аржентина на Световната купа през 2010 г.

Германците определено имат отношение към жените зад волана. Дали за да се подиграват на жените-шофьорки, или от искрено желание да ги улеснят, но в германския град Триберг въвеждат обозначаване на паркоместата на такива за мъже и за жени и познайте на кои е по-лесно да се паркира.

 

Водещи

Най-четени