По колко дни гладуват жените, за да изглеждат добре по бански? 25.07 | 12:15

Дамите често прибягват до крайности

От Пламена Вълчева

Колкото и да обичаме лятото, трябва да признаем, че сезонът е леко стресиращ за женския пол, защото почва голямото разсъбличане, което е свързано с обстойно проучване на излишните килограми. 

И за да се подготвят за отпуската на плажа, дамите често прибягват до някои крайности, за да изглеждат във форма по бански. Всъщност, за да сме по-конкретни, ще кажем, че жените гладуват средно по 35 дни, за да дадат старт на ваканционния сезон и да сложат смело банския на плажа, установи изследване, пише Daily Mail. 

Но резултатите от подобни героични усилия за борба с тлъстините и целулита били затривани само за шест дни. След дългата диета повечето жени се отдавали на нездравословно хранене по курортите и бързо възстановявали първоначалното си тегло. Изследването било поръчано от компанията за зърнени закуски All Bran и обхванало 2000 пълнолетни британки.

1346006

Една четвърт от запитаните признали, че се завръщали у дома с по-голямо коремче. А 20 на сто от анкетираните доверили, че поне два дни са се подували от преяждане по време на ваканцията. Всяка четвърта от запитаните се оплакала, че почивката й се била провалила, тъй като по време на летуването страдала от подут корем За да се избегнат тези неволи, специалистите съветват летовничките да консумират храни с повече фибри. 

Водещи

Най-четени