По колко часа на ден говорят жените? 15.08 | 14:09

Говорят си за диети, килограми и дрехи ... само по 24 минути на ден

От Олга Андреева

Всички спорове дали жените говорят много или малко могат да бъдат прекратени. Това поне сочат резултатите от ново проучване, публикувано на news.com.au, според които жените прекарват ни повече, ни по-малко от пет часа на ден в обсъждане на най-различни неща.

Проучването, проведено от винена компания, установи колко време жените прекарват в говорене и за какво точно говорят, съобщи emirates247.

Оказва се, че по време на въпросната петчасова сесия най-застъпените теми са пазаруването, храната и сексът. Представителките на нежния пол не пропускат да обсъдят освен други хора, и техните деца, проблеми и отношения.

Пластичната хирургия, сапунените сериали и свекървите също са сред топ темите в женските разговори. Скромните 24 минути на ден отиват за обсъждане на въпроси, свързани с теглото, размера на дрехите и диетите.

Една трета от запитаните си говорят за готвене, а една четвърт си обменят рецепти.

36% от жените си признават, че не може да им се вярва, че ще запазят тайната на приятел. Обикновено партньорът им е този, който задължително научава факти, които е обещано да не бъдат казвани на никого. 

Водещи

Най-четени