Погба копира Роналдо - скри бутилка бира по време на пресконференция ВИДЕО 16.06 | 14:00

Интересно е дали за Хайнекен сега ще има последствия, макар че със сигурност популярността на Погба и Роналдо няма как да се сравнява, а оттам и влиянието им е различно

От iNews.bg

Звездата на Франция Пол Погба, който беше избран за играч на мача при икономичния успех над Германия насред Мюнхен, копира Кристиано Роналдо. Явно дългучът сметна, че ще предизвика интерес, какъвто и CR7.

По подобие на на португалската звезда, полузащитникът премести бутилка с бира преди брифинга си. Роналдо направи същото преди два дни, но с Кока-Кола. Постъпката на петкратния носител на Златната топка стана хит, но донесе загуби в размер на над 4 милиарда долара на компанията кока-кола, защото акциите й се сринаха изведнъж.

Интересно е дали и за Хайнекен сега ще има подобни последствия, макар че със сигурност популярността на Погба и Роналдо няма как да се сравнява, а оттам и влиянието им е различно.

Иначе Пол Погба остана доволен от успеха в Мюнхен. "Отборът се представи много добре. Без съотборниците ми, нямаше да играя толкова добре. Победата е на колектива. Концентрирани сме върху своята работа. Трябва да затвърдим статута си на световен шампион", заяви той. В групата са още тимовете на Португалия и Унгария.

Водещи

Най-четени