Почти половината българи се смятат за чаровни и привлекателни 11.10 | 18:28

30% от населението ни смята изневярата за нещо нормално, сочи допитване на "Галъп"

От iNews.bg

60% от българите на зяла възраст смятат, че имат щастлив сексуален живот, а 46% са убедени, че притежават чар и имат добър външен вид. Една трета смятат изневярата за нормално нещо, а 10% признават, че имат интимна връзка с колега.

 

Това показва изследване на "Галъп интернешънъл болкан", поръчано от списание "Жената днес". Допитването е проведено сред 1 002 респонденти - лице в лице, в периода между 11 и 17 септември.

15% от мъжене и 25% от жените признават, че сексуалният им живот не ги удовлетворява. 17% от анкетираните мъже казват, че имат връзка на работното място, докато при жените са само 5%. На този въпрос отговарят положително най-вече работещите до 25-годишна възраст. Общо 11% признават, че са имали връзка с колега, а 83% - че не са имали.

Като цяло с "да" на този въпрос са отговорили етническите българи – всеки десети от запитаните, докато ентическите турци у нас или не си позволяват подобна волност на работното място, или пък не си признават.

Една трета от анкетираните приемат изневярата като нещо нормално, а над половината са на обратното мнение. Делът на безкритичните е по-висок при мъжете. По-склонни към изневяра се оказват отново по-младите хора.

Според същото проучването жените харчат повече за козметика, а мъжете – за фитнес.

Водещи

Най-четени