Предизвикателство към всички дами от AVON и Jenite.bg 29.10 | 11:47

Открийте тайната на подхранената кожа и спечелете награди

От iNews.bg

Jenite.bg и AVON предизвикват всички дами да открият тайната на подхранената кожа и да спечелят страхотни награди. 

Убедете се сами в невероятната сила на серията ANEW Nutri-Advance, като се включите в невероятна игра. Първо няколко думи за ANEW Nutri-Advance:

Кожата на дамите ежедневно е подложена на множество външни фактори и често губи своята еластичност и хидратация. Климатичните промени, изкуствената светлина, компютърната техника и климатиците, постоянният стрес – всичко около нас ни кара да търсим спешни решения. На помощ идва новата серия ANEW Nutri-Advance, представена от козметичния гигант AVON. Нещо повече - това е първата линия с марка ANEW, подходяща за всяка възраст.

Серията ANEW Nutri-Advance се грижи за кожата на три нива - подхранва, защитава и дава усещане за комфорт през целия ден. Според направените проучвания, 98% от жените потвърждават, че усещат кожата си подхранена през целия ден след употреба на дневния крем, а 100% от използвалите интензивната формула споделят, че усещането за комфорт на кожата се запазва през целия ден.

Jenite.bg и AVON България ви предлагат сами да се убедите в невероятната сила на серията ANEW Nutri-Advance, като се включите в играта "Открий тайната на подхранената кожа”.

Как да стане това и какво още трябва да знаете, за да имате невероятна, подхранена кожа вижте в Jenite.bg

Водещи

Най-четени