Предпразнична разходка из мола 14.12 | 09:43

Надникнахме зад вратите на най-известните търговски центрове в България

От Кремена Бедерева

Времето навън е достатъчно студено, за да се чудим какво да правим в зимните вечери. Наближават празници, а с тях идва и увеличеното свободно време на хората.

Ето защо надникнахме зад вратите на най-известните търговски центрове в България.

Serdika Center

В Serdika Center празниците минават под мотото "Коледа за теб”. От 6 до 24 декември посетителите могат да получат неочакван подарък или да зарадват детето си с разходка в истинска коледна шейна.

Също така, всички клиенти, пазарували на стойност 50 или повече лева, могат да се включат в играта "Wishlist” и да спечелят една от големите награди - екскурзия до Рим, 2 билета за концерт, 500 лв за покупки в Serdika Center, гориво на стойност 300 лв.

Молът предлага още коледен парад начело с Ледения Крал и Снежната Кралица, прясно изпечени канелени курабийки и огромна елха. Там, заедно с детето си, ще може да украсите своя коледна сладка в специалната работилница.

На 15 декември малките балерини от школата на Маша Илиева ще изнесат изящен балетен спектакъл, а на 22 декември Музикалният театър ще представи пищен букет от оперетни класики. Автентични коледари ще изпълнят традиционния ритуал коледуване на 24 декември.

The Mall

Kоледни светлини, живи елхи, ръчно изработена белгийска украса, греяно вино, немски чай, пунш, жива бира, вурстчета и наденички, Коледни щолени, претцели, чоко кебап, баварско зеле, царевица на пара, пълнен картоф на пещ, руски бонбони и сладки изкушения - коледният базар в The Mall е събрал всички тези вълшебства на едно място.  Ето и каква е празничната програма за идните дни:

14 декември, петък

17.30 – 19.30 часа

- Детска формация Смехораните
- Магично шоу на сцена
- Джаз трио
- Close up magic
- Най-добрите приятели на децата - Моли и Молина

15 декември, събота

15:00 - 17:00 часа

- Мариета и Марионета - театрално представление "Снежен сън"
- Мини рок група - музикални изпълнения

22 декември, събота

10:00 - 18:00 часа

Фондация "Искам бебе” заедно с фондация "Нашите недоносени деца” организират "Ангелска ЧУДОтворителница”. По време на инициативата ще имате възможност да подкрепите две благородни каузи: грижата за най-мъничките - недоносените бебенца в България, както и стремежа на семействата, които жадуват за дете. Организаторите канят всички желаещи на чаша чай в компанията на уникални "handmade" творци, говорещата с бебетата фотографка Калина Арсова ("Калина ме снима”) и дует "Червено и черно”.

Mall of Sofia

В Mall of Sofia пък са организирали своеобразно празнично пътуване за своите посетители. Всеки от тях може да изтегли късмет от 10 до 25 декември и да отидат на съответната гара:

На гара DJ Station ви очаква специален музикален поздрав от предварително селектиран коледен плейлист. Ако изтеглите късмет за тази гара, посетете я на партера пред рецепцията.

Sweet Station е гарата, на която ще усетите аромат на току-що изпечени сладости - коледни меденки с тематична картичка с пожелание, написана на момента по ваш вкус. 

Пътуването на децата ще премине през гара Kids Station, където ще имат възможност да сътворят своята коледна картичка с помощта на аниматори, с които ще се срещнете на ниво 1. Доведете децата си, за да усетят коледния дух. Най-добрите 20 картички ще бъдат окачени на дървото на желанията, а техните малки автори ще получат за награда подарък играчка от Mall of Sofia.

Gift Station е гарата, на която безплатно ще опаковате подаръците си при покупки за над определена сума, на ниво 1.

City Center Sofia

От 14 декември, започва инициативата на мола "Спечели чувал, пълен с подаръци”. За целта е необходимо да се направи покупка над определена сума и да се участва в томбола. В City Center Sofia ще има и събития за малчуганите, а именно:

15 декември, събота
10.30 - 14.30 часа
Работилничка Сръчковци: Украса на курабийки със специални бои и крем на трети етаж

22 декември, събота
11:00 - 12:00 часа
Куклен театър постановка: Случка преди Коледа на трети етаж.

А какво интересно ще има в моловете в Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, вижте при Jenite.bg.

Водещи

Най-четени