Представяме ви най-дразнещите навици на колегите 13.05 | 17:17

Списъкът е досадните неща се оказа доста дълъг

От iNews.bg

Вероятно всеки би могъл да се сети поне за няколко досадни навика на своите колеги. Колкото и приятни да са останалите в офиса, няма начин в един момент да не се получи сблъсък на характери. Най-малко навиците на всеки са различни и това понякога може да е доста дразнещо.

Изненадващото е колко малки неща имат способността да напрегнат обстановката до неузнаваемост. Сред най-дразнещите неща са четенето на чужди служебни имейли, клюкаренето зад гърба и изяждането на чужда храна от хладилника, показа британско проучване. Разбира се, няма как да подминем с лекота и проблеми като този с лошия аромат на тялото, шумното мляскане или постоянното говорене по телефона.

Наглото и нахално поведение също имат запазено място в класацията на "Най-мразените навици на колегите в офиса", макар и да не са на челните позиции. Неприятни за повечето хора са още "заемането" на чашата за кафе или любимата химикалка. Идва ред и на похапването пред компютъра, което не само изглежда доста нехигиенично, но и в действителност крие рискове за здравето, твърдят специалистите.

Топ 10 на досадните навици на колегите можете да откриете на страницата на Econ.bg.

Водещи

Най-четени