Преподавателка от Югозападния университет скандализира с голи снимки 08.01 | 10:10

Докторантът в Стопанския факултет на благоевградския университет е публикувала солидна доза разголени снимки във Facebook

От Кремена Бедерева

Преди време италианска депутатка, която беше в основата на скандала между бившия премиер Силвио Берлускони и съпругата му, взриви всички новинарски емисии с появата си гола на последната страница на испанския спортен вестник.

Скандално - факт! Но оказва се - такива неща се случват и нас.

Социалната мрежа Facebook гръмна, след като преподавателка от Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград - Зинаида Стоилова, смело си публикува разголените снимки в профила си.

Докторантът в Стопанския факултет на благоевградския университет без свян е сложила обилна галерия от фотоси със самата себе си - по бански, по без бански, в морето, до морето.... Въобще - има доста материал за радост на мъжката аудитория.

И както става ясно от текстовете, които самата Зинаида Стоилова е написала под снимките, си е почивала на луксозния кораб Superfast.

Според в-к "Струма" тя преподава икономически теории и икономически анализ в катедра "Мениджмънт и маркетинг" на студентите от факултета.

Зинаида Стоилова не крие амбициите си за политическа кариера. Публикувала е снимка с Веселин Марешки и Яне Янев, които се коалираха за предстоящите избори.

5f637e35-6318-4439-f532-c92bc32479ac

Водещи

Най-четени