Приличате ли на известна личност? 14.09 | 14:38

Ако се смятате за двойник на наша или световна звезда, участвайте в пловдивския нощен фест

От Олга Андреева

Интересна инициатива в Пловдив дава възможност да всички млади хора над 14-годишна възраст да се снимат във фотостудио на открито като двойници на свои любими публични личности от България и света, или като непознати досега изгряващи звезди.

Всеки, който желае, може да се подготви със свой костюм, аксесоари, грим и прическа, така че да прилича в максимална степен на харесвана от него публична личност и да се яви на 20 септември от 20 до 23 часа на пл. "Стефан Стамболов” в Пловдив.

Там ще бъдат подготвени няколко вида фонове и пространства за снимане, които ще могат да се ползват от записалите се за участие.

Може обаче да бъдат използвани и осигурени на място костюми и аксесоари, с които участниците да допълнят и обогатят визията си.

Добре дошли са и двойници на двойки личности или на групи личности, при които да се имитират техни отношения и това да се снима в подходящия декор и фон.

Участниците ще имат възможност да си направят групови снимки, които да не са планирали предварително, в които да показват различни отношения и чувства помежду си от ролите, които са избрали.

От Община Пловдив уточняват, че желаещите да участват в нощния фотофест "Двойници и звезди" трябва да попълнят регистрационна форма, която да изпратят на адрес mlad.deinosti@abv.bg.

Водещи

Най-четени