Пришълците по нашите земи вече ни говорят 18.02 | 12:15

Соларни извънземни черпят сила от територията ни

От iNews.bg

И преди сме ви разказвали, че по нашите земи са идвали извънземни. Всъщност те черпят енергия от природата в Странджа и Родопите, а сега едно от тях дори проговори. Това заяви бургаският народен лечител Слав Хрелев пред студенти в САЩ.

"В крайна сметка ние ще приемем посетители от друга галактика. Те също са хора. Може би с малко по-различен вид, но в действителност са такива. Те са чувстващи същества. Ние трябва да разберем, че извънземните – това са същества, които чувстват нещата по същия начин, както и ние, дори ако се различават от нас по външен вид", казва той.

Според лечителя някои от пришълците може да имат ръце, с които да се здрависват, други обаче нямат. Категоричен е обаче, че външният им вид не трябва да ни плаши, пише "Стандарт".

Подобна тематика обикновено се приема от хората доста противоречиво. Затова учените, вярващи в извънземни, са доста внимателни в изказванията си.

"Извънземни има, но не с всеки влизат в контакт. В България общо да сме трима души за последните десет години, с които Те са се свързали", допълва Хрелев.

Всъщност Слав по професия е корабостроител. В момента обаче се е концентрирал върху извънземния разум по нашите земи. По думите му става въпрос за разумна форма на живот от соларен тип. Така се нарича, защото нейните представители обитавали планета, намираща се в невъобразима за нас близост до Слънцето.

"Наричат се соларните, защото живеят в близост до нашата звезда. Казват, че са от другата ѝ страна и в същото време някак си на ръба на цялата система – трудно е да си представим онова, което ми дават като информация", казва още българинът.

През определени периоди в техния свят ставало по-трудно за живот и те търсили други планети. Сега някои от тях са се установили в България и нашенецът общува с тях по телепатичен път. Проблемът е, че когато контактуват в нашето измерение извънземнтие отделят импулс от високочестотна енергия, която влияе на електрическите уреди. Точно по тази причина досега Хрелев не е успял да документира явлението.

Водещи

Най-четени