Пускат бира за зомбита с мозък от козел 26.03 | 18:24
Ефектът от зомби усещането се засилва с "кървава следа" от боровинки
Американска фирма ще пусне специална бира за зомбита, в чиято рецепта ще влиза опушен мозък от козел, предава "Daily Mail”.
Компанията, която се е заела с производството на странната бира казва, че животинските органи, които са сготвени под висока температура преди да се добавят към пивото добавят един "интригуващ, изтънчен привкус на дим".
Пивото си има и име - "Walker” и се появява на пазара във връзка с приключването на последния сезон на телевизионна поредица "Живите мъртви", допълва БТА.
На етикета на пивото със 7,2 процента алкохолно съдържание е изобразен "крачещ мъртвец". За да се засили зомби усещането, в състава й били включени също боровинки, които оставяли в устата нещо като "кървава следа".
Главният пивовар на компанията Джъстин Лоу бил голям фен на популярната зомби поредица "Живите мъртви". Въображаемото й действие се развива в щата Джорджия, а премиерата й се състоя през 2010 година.
Водещи
-
Еврозоната вече е мираж, смята финансистът Любомир Дацов
"За първи път се внася Закон за бюджета, който е незаконосъобразен", заяви той
05.01 | 18:00
-
Киселова: Няма проблем, че не е приет бюджет
По думите ѝ е въпрос на предложение от страна на правителството дали ДДС ставката върху хляба...
05.01 | 17:40
-
Добрев: Защо Кирил Петков се опитва да докаже, че не е бил пиян и/или дрогиран в деня на ареста на Борисов?
По-добре за защитата му да е бил под въздействието на някакви субстанции и в момент на...
05.01 | 17:00
Най-четени
-
Слънцето се показва в неделя, идва затопляне
Максималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в София - около 4°
05.01 | 08:57
-
Миролюба Бенатова: Очертава се пак да има избори, дори да има кабинет
Генка Шикерова: Големият отсъстващ за пореден път е Доган
05.01 | 12:00
-
След тест с кръв, урина и коса Кирил Петков доказва, че не взема дрога
Изследването е проведено във ВМА
05.01 | 14:30
-
Зимен Кръстовден е, ето какви са традциите
Вижте какви ястия се слагат на трапезата и как да ги приготвим на Попова Коледа
05.01 | 09:15