Пуснаха зловещ хорър на дечица, отишли да гледат „Мадагаскар 3“ 24.10 | 11:25

Родителите се оплакали, че децата им щели да бъдат белязани за цял живот

От Ивайло Коралски

Голяма група дечица, отишли да гледат на кино последната част на анимацията "Мадагаскар 3", били меко казано шокирани, когато на екрана започнала прожекцията на особено зловещ филм на ужасите.

"Те пуснаха филма и в мен веднага назряха съмнения свързани с това, което се излъчва на екрана. То беше достатъчно страшно, за да изплаши възрастен човек, така че можете да си представите ужаса, изписан в лицата на дечицата", оплакала се пред The Sun майка на 8-годишно хлапе, присъствало на кошмарната прожекция.

Служителите на киното Cineworld в Нотингам, Англия,по-късно съобщили, че ставало въпрос за техническа грешка от тяхна страна, заради която бил излъчен пресният хорър "Paranormal Activity 4", наместо сладката анимация "Мадагаскар 3".

Повече от 25 семейства, заедно с техните деца, присъствали на прожекцията. След началото на ужасяващите кадри почти всички родители грабнали своите деца, отправяйки се към изходите на киносалона.

"Страховитите кадри продължиха само 2 минути, но те бяха достатъчни, за да внедрят ужасни спомени в децата ни за цял живот", изревала друга майка.

Прочее, "Paranormal Activity 4" е не просто филм на ужасите – става въпрос за ужасяваща във всяко едно отношение лента, чиято средна оценка от критиката е 27% (от 100).

Любопитно ни е също дали грешката на киносалона е повлияла и на зрителите, отишли да гледат "Paranormal Activity 4"?

Защото както и да го погледнем, за въпросните любители на хоръри две минути от "Мадагаскар 3" със сигурност също са представлявали неописуем ужас...

Водещи

Най-четени