Разберете защо днес е изключително важен ден за женския оргазъм 08.08 | 18:33

Мъже, четете внимателно

От Ивайло Коралски

Днес (8.08), скъпи читатели, е празникът на женския оргазъм. Или поне на женския оргазъм в Бразилия.

Всяка година на 8 август бразилките почиват, отдавайки се на вероятно един от най-разкрепостените празници в световен мащаб.

Идеята, залегнала в деня на женския оргазъм, очаквано, е жените да преоткрият своята сексуалност.

И днес женският оргазъм продължава да бъде все още мистериозна част от сексуалните удоволствия. Огромна част от жените по света никога не са стигали (или няма да стигнат) до оргазъм. На други пък им е ужасно трудно да стигнат до заключителната фаза в рамките на един сексуален акт.

Последните няколко декади обаче нараства броят на жените, които са си поставили за цел да помогнат на половинките си да разберат как да им предоставят основополагащо удоволствие от секса. И днешният празник е един от символите на подобна мисия.

Преди само 60 години би било немислимо да си представим реализирането на подобен празник, но истината е, че голямо количество жени надигнаха любопитно глава по време на сексуалната резолюция през 60-те и 70-те години на миналия век.

Оттогава женският оргазъм е неизменен център на внимание, когато става въпрос за секс.

В рамките на днешния празник обикновено мъжете се опитват да компенсират своите половинки за дните, в които не са им предоставили сексуални удоволствия от най-високо ниво.

Според изследване на Popstiar само една трета от всички жени по света някога достигат до оргазъм по време на сексуален контакт.

Искрено се надяваме днешният ден да помогне поне малко това моментното адски депресиращо статистическо статукво да се промени.

Мъже, България може и да не е Бразилия, но си помислете поне 10 секунди тази вечер какво точно искате да правите с вашата половинка...

Водещи

Най-четени