Различните етапи на изневярата 07.01 | 14:13

Познати ли са ви?

От iNews.bg

Човек и добре да живее, изневерява. Не, това не е някакво поверие, а логичен извод, който всеки по-дълго живял човек може сам да си направи. Истината е, че има различни видове изневяра или по-скоро етапи, през които човекът, който е неверен, преминава. Ето кои са те:

Етап 1: Озъртане за нещо ново

Вие си имате сериозна приятелка, но нещо очите ви все шарят наоколо, обръщате внимание и на други жени. Представяте си, че сте с друга, а не с вашата приятелка, но не сте направили нищо повече.

Да си го кажем честно: Не сте направили нищо лошо. Всички мъже, в един или друг период от живота си, се чувстват изкушени. Когато сте на този етап, запитайте се какво ви свързва с жената до вас и защо сте се спрели именно на нея.

Етап 2: Чисто физическо привличане

Имали сте интимен контакт с друга жена. Просто момент, в който сте били слаби, имали сте нужда от това и то се е случило. Но за вас си е нещо, което се е случило само веднъж и тази друга жена не е от значение.

Да си го кажем честно: Това се е случило, защото сте изгубили контрол. Излезли сте с момчетата, пийнали сте, забавлявали сте се. Всички мъже го правят. Разликата обаче между вас и други мъже е, че вие имате сериозна връзка. Поставете се за миг на мястото на приятелката си. Няма ли да се почувствате предадени и унизени? Ако все още искате да запазите отношенията с жената до вас, може би трябва да намалите алкохола и излизанията с момчетата, и да обръщате повече внимание на половинката си.

Вижте кои са другите етапи на изневярата тук.

Водещи

Най-четени