Ретроградни планети ще „раздрусат” Страстната седмица 11.04 | 09:45

Как да се справим с тях

От iNews.bg

Не стига ретроградният Меркурий, който започна миналия ден и ще продължи до 3 май, а на всичкото отгоре тази седмица ще имаме и ретроградна Венера. Всъщност последната е такава още от 4 март, но влиянието ѝ ще продължи до събота.

И ако си мислите, че всичко това са някакви суеверия, веднага ще разкрием какво могат да причинят тези планети. Ретроградният Меркурий създава хаос в комуникациите, заради което започвате да звъните на хора по грешка, възможно е дори да си изгубите телефона. Проблеми има и при пращането и получаването на писма, освен това се наблюдават затруднения в транспорта, бизнеса и какво ли още не. Накратко, животът ви ще се преобърне с главата надолу.

Решението е да направите една ретроспекция на изминалите месеци и добре да си помислите кои от плановете си сте успели да реализирате. Сега е времето да видите грешките си и да се опитате да ги поправите.Не правете обаче големи и важни покупки, защото може да се окажат със скрит дефект.

По отношение на ретроградната Венера нещата са малко по-различни, но отново са подчинени на хаоса. В този период ще гледаме с недоверие на всичко и всички. Особено застрашени от съмненията ни ще са половинките ни, защото сме склонни да си внушим несъществуващи неща. Така семейното разбирателство ще е подложено на изпитание.

Водещи

Най-четени