САЩ официално отричат да имат данни за извънземни 07.11 | 16:04

Поддръжници на теорията на конспирацията се съмняват, че правителство крие данни за НЛО от обществото

От Олга Андреева

Американското правителство даде официален отговор на петиция на граждани, подозиращи, че САЩ знаят за извънземно присъствие на Земята, но го укриват от обществеността.

Поддръжници на теорията на конспирацията внесоха петиция до Белия дом, за да притиснат властите да заявят ясно и категорично, че вече са влезли в контакт с малките зелени човечета.

Отговорът на американското правителство обаче е категорично отрицателен и отхвърля съществуването на извънземни, кацания на НЛО на Земята и съжителството на извънземни с човешката раса.

"Американското правителство няма никакви доказателства, че извън планетата ни съществува какъвто и да било друг живот, както и че представители на извънземна цивилизация са се свързали с представители на човешката раса", гласи официалното становище, цитирано от newslite.tv.

От Белия дом посочват още, че няма достоверна информация, която да предполага, че подобна информация се крие от обществото.

В официалния отговор на подадената петиция се отбелязват още проектите, по които се работи, в опит да се установи има или няма живот извън нашата планета.

Водещи

Най-четени