СМЯХ! Нашенец продава Москвич Алеко от "Бързи и яростни 7" 29.01 | 20:00

Няма да повярвате колко пари му иска!

От iNews.bg

Днес нашенец разтърси социалните мрежи с една изключително нестандартна и много смешна обява за продажба на автомобил. "Търговецът", с неповторимия псевдоним dj_go6o, публикува в популярен сайт за онлайн продажба на вещи изключително изгодно предложение за автомобил Москвич Алеко. Специалното на колата в случая обаче не е нейният легендарен статут в страната ни, а фактът, или поне факт според продавача, че таратайката е била използвана при заснимането на все още недовършения "Бързи и яростни 7".

Обявата предизвика мигновения интерес на десетки българи в интернет и вестта за нея се разпространи в социалните мрежи като пожар. Още по-небивало от самото предложение за този "единствен по рода си" Москвич е самото описание към обявата както и исканата за автомобила сума.

Началото на предложението звучи нормално - Скоростна кутия: ръчна, пробег: 200 000 км., но след това нещата се израждат до една пълна подигравка както с потенциалните купувачи, така и с клетата количка. За да се посмеете бурно с тази куриозна обява, посетете Div.bg, където можете да разберете цената на колата, както и да прочетете пълното описание на офертата.

Водещи

Най-четени