Самбо шампионката Оряшкова: Шофьорите ме псуват, но като тръгна към затварят прозореца и газ 23.11 | 14:45

Тя разказа кое й е било най трудно в риалитито "Игри на волята" и през какви неща е преминала

От iNews.bg

Напусналата по емоционален начин от "Игри на волята" самбистка Мария Оряшкова гостува на Гала и пред нея разкри защо е приела това предизвикателство. Припомняме, че малко преди да напусне шоуто, многократната световна и европейска шампионка по самбо обяви края на своята спортна кариера.

"Няма как да не ми е докривяло в един момент, че си тръгнах, но аз като гледам колко щастлива съм била, значи наистина съм имала нужда, и това са били пряко моите сили, и психически, физически, за да стана шампион. Трябваше много да падам и да ставам, но състезанията в "Игри на волята" не са само вътре във формата, но и в живота", каза Оряшкова в "На кафе". 

Тя призна, че е обмисляла решението да спре със спорта още преди кастинга за шоуто, на който се явила след операция на крака. Мария усещала, че трудо ще продължи да се състезава на тепиха и затова решила да се пробва в друг тип състезание.

Най-ужасните неща за нея в "Игри на волята" се оказали гладът и страховете от буболечки, паяци и змии.

"Аз никога досега не съм спала на палатка и изведнъж ми дават един спален чувал, а наоколо е пълно с жаби и всяка вечер не заспивах. По цяла нощ стоях, почти цяла нощ, седнала, за да не легна, но колко ще се бориш. Един ден, два, три дни и вече на четвъртия - глад", разкри тя.

Освен това има моменти, в които от глад не помниш, защото мозъкът не се храни, не ни хранят, както и не спим на хотели, но пък виждаш, че можеш да преодолееш всичко това, добави Мария на питане наистина ли от продукцията ги оставят при тези тежки условия.

Отслабнала е с 13 килограма в шоуто и уточни, че дори в самбото, дни преди да излезе на тепиха, не й се налагало да сваля толкова. Мария успя да развесели зрителите и с комична случка от живота си.

"Веднъж на едно кръгово в София ударих с колата си леко друга кола. Исках да се извиня на човека и да оправим щетите, ако има такива, но той ми каза: "Не, не". На следващия ден мои приятели ми звънят и ми казват: "Ти, знаеш ли, че си ударила наш приятел?". Той като ме е видял, си помислил, че ще го хвана и ще го завържа на чистачките. Припознал ме е. Аз знам, че не съм под прожекторите и обективите, но има и хора, които ме познават отпреди предаването", разказа Мария.

Аз не съм агресивен шофьор, но единствено ме дразни да ме псуват на пътя. Когато го направят, слизам от колата и отивам към въпросните шофьори, но те си затварят прозореца и продължават", каза още Мария Оряшкова.

Водещи

Най-четени