Световните шампиони по любов 02.08 | 09:01

Повече такива рекорди да има

От Лазар Тодоров

Любовта ни кара да правим доста щури неща. Някои хора по света даже се вдъхновяват да поставят необичайни рекорди и стават шампиони в различни дисциплини в любовта:

- Най-скъпата среща: 2.1 милиона долара

Някои мъже се опитват да впечатлят дамата си като поръчат най-скъпото вино в ресторанта. Да, но ако излизате с най-богатия мъж в света (да, с мъж, а не с жена), как ще го накарате да ахне? Хонконгски инвеститор платил 2.1 милиона долара, за да обядва с Уорън Бъфет. Дано да му е било сладко.

- Най-дългата прегръдка: 24 часа и 33 минути

През юни 2010 г. Рон О'Нийл и Тереза Кер показват на света колко много се обичат, като се прегръщат на плажа в Бари, Онтарио и не се пускат в продължение на 24 часа и 33 минути. Без нито минутка сън, двамата остават прегърнати за рекордното време, за да съберат средства за Фонд за изследване на диабет.

- Най-дългата целувка: 58 часа и 33 минути

Ако не знаете, да ви кажем - целувките са много важни за една пълноценна връзка. Едва ли обаче ще можете да се целувате толкова, колкото Екачай и Лаксана Тиранарат, които са се целували в продължение на 58 часа и 33 минути и 58 секунди (перфектни мерки, а?;). Събитието се състояло в Патая, Тайланд през февруари тази година. На двойката не е било позволено да сяда, да ляга и да спи. Ами до тоалетна дали е можело да се ходи? Можело е, но само ако двамата продължават да се целуват. Явно близостта на Екачай и Лаксана е много силна, защото двамата също печелят конкурса две години по-рано. Вижте останалите любопитни рекорди на Div.bg.

Водещи

Най-четени