Свиват нискорейтинговото шоу на Николаос Цитиридис до половинчасов формат 13.05 | 08:40

От понеделник до петък "Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще се фокусира върху забавните коментари на "горещите новини" от деня, върху хумора и сатирата, като ще акцентира върху веселото и позитивно лице на нещата от живота, обявиха от bTV

От iNews.bg

Късната емисия на bTV Новините, от 24 май - понеделник, ще се излъчва всеки делник от 23:00 часа. С промяната bTV поставя още по-силен акцент върху новинарското съдържание, на фона на все по-горещия политически сезон и предстоящата поредна предизборна кампания. 

"Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането й, защото новинарското съдържание придобива още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните политически събития и процеси в страната", каза Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group.

Промяната не засяга стартовия час на "Шоуто на Николаос Цитиридис", което ще продължи да се излъчва от 22:30 часа в делничните дни, но ще се развие в още по-динамичен половинчасов формат, най-подходящ за всекидневно развлекателно ТВ съдържание, насочено към младата публика в късните часове. Засилено ще бъде и присъствието на шоуто в дигиталните канали на bTV, включително чрез допълнително ексклузивно съдържание.

От понеделник до петък "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще се фокусира върху забавните коментари на "горещите новини" от деня, върху хумора и сатирата, като ще акцентира върху веселото и позитивно лице на нещата от живота. 

Водещи

Най-четени